dua jiwa satu cinta
hargaRM 13
kategoriUmum
penulis
Fadzilah Jabar
halaman320
berat400 gram
tarikh terbit09 Februari 2007
isbn983-124-277-7
SINOPSIS

Sesuai untuk bakal-bakal pengantin dan yang sudah pun berumah tangga, buku ini dapat membentuk dan mewujudkan sebuah perkahwinan yang bahagia. Salah satu faktor yang menyuburkan kasih sayang dan kebahagiaan pasangan suami isteri adalah melalui hubungan intim yang berkesan. Malah, kehidupan seksual yang hebat akan merangsangkan kesihatan semula jadi kepada fizikal, mental. emosi dan spiritual.

Buku ini juga memaparkan pelbagai ilmu serta tip menarik khas untuk rujukan pasangan suami isteri dalam melayari bahtera rumah tangga. Turut membicarakan tentang fantasi, imaginasi, dilema, keindahan, peranan dan juga pengaruh hubungan intim terhadap pasangan suami isteri. Terdapat juga soal jawab berkaitan konflik hubungan intim yang sering dihadapi oleh pasangan suami isteri dengan disertai penyelesaiannya.

Pastikan anda menjadi seorang yang hebat di mata pasangan anda. Semoga ikatan perkahwinan anda akan terus gemilang dan bahagia meniti hari-hari mendatang dengan menjadikan 2 Jiwa Satu Cinta sebagai panduan pengikat kasih bersama yang tersayang.

KALENDAR ALAF 21
KATEGORI BUKU
Buku terlaris

Novel
KRAF
  UMUM
   RESEPI

    NEWSLETTER

    Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]