marah-marah sayang
hargaRM 10
kategoriUmum
penulis
lily
halaman320
berat300 gram
tarikh terbit28 Ogos 2007
isbn978-983-124-306-0
SINOPSIS
Buku Lily Haslina kali ini bertajuk ''''''''Marah-marah Sayang'''''''' kini sudah berada di pasaran sekarang. Bagi cik abang mahupun cik akak yang sedang menuju ke alam percintaan atau sedang bercinta, elok dapatkan buku ini.

BAGAIMANA agaknya perasaan lelaki apabila jatuh cinta? Adakah lelaki juga seperti perempuan, dihambat rasa resah gelisah dan rindu dendam yang tiada kesudahan? Sebenarnya lelaki juga selalu berasa serba tak kena tatkala cinta melanda. Lelaki pening... perempuan sekejap begitu, sekejap begini. Lelaki bingung dan serba salah, mood perempuan sukar ditelah.

Marah Marah Sayang boleh dijadikan manual percintaan bagi perempuan untuk memahami kehendak dan kerenah lelaki. Perempuan sering mengeluh sukar membaca fikiran lelaki. Hati perempuan sering tertanya-tanya, mengapa sukar meleburkan ego lelaki? Persoalan lain, apakah benar lelaki mudah rebah pada cinta gadis penggoda? Semuanya ini disingkap dalam Marah Marah Sayang.

Khusus untuk wanita, banyak tips boleh dikongsi melalui buku kecil ini. Ketahui perwatakan lelaki, yang gentleman memang pilihan. Namun usah terjebak dengan cinta lelaki barbarian. Cinta lelaki barbarian hanya menyiat-nyiat isi hati! Fahami rentak lelaki yang mulai curang. Dan petua hebat, menjadi kekasih yang tidak dilepaskan lelaki.

Lelaki itu misteri, lelaki itu sukar difahami.. Marah-Marah Sayang merungkai segala-galanya.
KALENDAR ALAF 21
KATEGORI BUKU
Buku terlaris

Novel
KRAF
  UMUM
   RESEPI

    NEWSLETTER

    Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]