variasi masakan mami
hargaRM 19.9
kategoriResipi
penulis
Hajah Fadhillah Hanoum G.M Yusoff
halaman152
berat300 gram
tarikh terbit29 Mac 2007
isbn983-124-268-8
SINOPSIS

Buku ini merupakan koleksi yang menghimpunkan masakan daripada masyarakat ''''''''mami'''''''' yang terkenal di utara sana. Terdapat 70 jenis resipi. Antara yang popular ialah Nasi Beriani Berlauk, Kari Kepala Ikan, Daging Rendang Nasi Kandar, Kacang Foul, Khasidah, Roti Mustafa dan sebagainya.

Setiap masakan memang enak dan menyelerakan, khas dimasak sendiri oleh penulis ini. Kerana keenakan itu juga, hasil masakan beliau sentiasa menjadi sebutan kaum keluarga dan teman-teman rapat yang pernah menikmati masakannya.

Bila anda melihat gambar-gambar masakan yang berwarna dan menarik, tentu memikat hati anda untuk memiliki buku ini. Cuba sekarang!

KALENDAR ALAF 21
KATEGORI BUKU
Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]