kekasihku jangan marah
hargaRM 23
kategoriNovel
penulis
Zan Zarida
halaman0
berat0 gram
tarikh terbit01 Januari 2016
isbn978-967-86-0652-3
SINOPSIS

Dipanggil temu duga semata-mata untuk mendengar perkataan ‘Anda tidak berjaya’? Sesiapa pun pasti akan marah. Kalau boleh, kerusi meja mahu diterbalikkan!

“Huh, jangan sombong! Encik jugak tak lepas dari ditemu duga bakal pak mentua. Saya doakan encik jadi sewel sebab tak ada yang nak terima encik jadi menantu. Tak pun, terus jadi serigala jadian sebab tak puas hati! - Safi Awadah

Namun, takdir tetap menemukan dan mereka terpaksa bekerjasama. Dalam menyampah, peliknya Safi Awadah boleh angau dengan Idan Jauhari! Tidak kisah langsung walau lelaki itu ego, beku dan hampir hendak sama dengan plywood kayu-kayan!

‘Cinta adalah saat hati disentuh pada suatu yang tak pernah kau rasa!’

Hanya kerana satu perasaan yang hadir, baru Idan sedar yang rasa cinta berjuta indahnya! Dia nekad. Sekali belayar biar robek layarnya, biar patah kemudinya, namun berpatah balik tidak sekali-kali.

“Safi, tolonglah percayakan saya. Saya akan jadi ‘Abang Seri’ yang terbaik untuk awak. Tak kiralah abang seri yang awak maksudkan adalah serigala ke, seri siantan ke, saya tetap nakkan awak jugak.”- Idan Jauhari

Mampukah Idan merebut cinta Safi andai tok kadi sudah menggenggam tangan lelaki lain?

KALENDAR ALAF 21
KATEGORI BUKU

NEWSLETTER

Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]