SENARAI ARTIKEL
 • SEJUTA RASA BUAT ADELIA
  07/06/2018

 • BICARA CINTA TERTANGGUH
  07/06/2018
  Kisah cinta antara Suriya Hanum dan Luqman Hakim, si penjual sayur. Pertama kali Luqman menatap wajah Suriya, dia bertekad bahawa Suriya adalah 'suri' hidupnya. Susah mahu memikat hati Suri. Tapi bila cinta bersambut, ada halangan pula. Pinangannya ditolak oleh ibu bapa Suri dan memberi laluan untuk Damia mendekati Luq.
 • DIA ANAK JENERAL
  06/27/2018
  Drama bersiri 'Dia Anak Jeneral' yang diadaptasi daripada novel tulisan Hezzy Azra akan mula ditayangkan di Radio Televisyen Malaysia (RTM TV2) bermula 24 Januari ini. Drama terbitan produksi A.Aida Production ini diarahkan oleh Khalid Nazri. Menampilkan gandingan Fattah Amin dan Niena Baharun sebagai teraju utama. Saksikan drama Dia Anak Jeneral sebanyak 26 episod, disiarkan setiap Rabu dan Khamis,pukul 8.30 malam menerusi saluran TV2.
  dia anak jeneralfattah amintv2rtmalaf 21karangkraf
 • CATATAN EDITOR NAMA SAYA HASMAH
  06/05/2018
  Jauh di sudut hati, saya bangga buku NAMA SAYA HASMAH menjadi pilihan sebagai buku umum terbaik, kategori buku autobiografi semasa Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2018 baru-baru ini. Pengorbanan saya dan editor Ruzita Awaludin berulang-alik ke Putrajaya untuk melunaskan kerja dengan Tun Siti Hasmah terbalas.
KALENDAR ALAF 21
KATEGORI BUKU
Buku terlaris

Novel
KRAF
UMUM
RESIPI
KATALOG MILIKI SEGERA ! Dapatkan buku baru dan tawaran istimewa bulan ini.
Sebarang pertanyaan/jemputan, sila emelkan ke [email protected]